7 Kasım 2013 Perşembe

2014 Kısa Etek Modelleri

2014 kısa etek modelleri, 2014 etek modelleri, etek modelleri, desenli etekler, pileli etek, mini etekYenı yıla birbirinden muhteşem etek modelleri ile girmek isteyenler, kısa eteklerin çekiciliği ile kendilerinden geçecekler. Her sene olduğu gibi bu senede yeni yıla aylar kala tüm yer ve yabancı giyim markaları 2014 yılına özel etek modellerini tanıtıyorlar. Birbirinden şık etek modellerinin görücüye çıktığı şu günlerde bizde bu markaların beğendiğimiz 2014 kısa etek modellerinden küçük bir seçki hazırladık.


2014 etek modası genel olarak dar kesim, etek modellerinden oluşmakta. kumaş olarak kot etekler, günlük giyim için oldukça ideal, su sıralar etek fiyatlarınında bayağı bir düştüğünü göz onune alırsak , etek almak için şu sıralar en uygun zaman diyebilirim.Kot etekler dışında azcık fantezi, azcık dişilik derken ilk akla gelen etek modelleri deri modeller oluyor. 2014 deri etek modelleri, metal taşlar ile süslü detaylarıi fermuarlı modelleri ile parti ve gece hayatının baş aktörü olmaya aday.

Pileli etek sevenler ise çok şanslı, özellikle kabarık pileli etekler, iş ve ofis ortamlarında, güzel bir gömlek ile humteşem bir uyumluluk gösteriyor. İlerleyen konularda etekleri markaları ile incelemeye devam edeceğim. Şimdilik bu kadar.

Aşağıdaki modelleri dolce gabbana 2014 etek modellerine aittir.




























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder