21 Kasım 2013 Perşembe

2014 Pileli Etek Modelleri

2014 etek modelleri, 2014 pileli etek modelleri, etek modelleri, kısa etek, uzun etek, mini etek
Eskiden bayağı moda olan pileli etekler 2014 yılı ile takrardan hayatımıza girmeye başladı. 2014 yılı nostaljik hatıraların canlandığı bir yıl olmaya aday.


2014 etek modelleri ile ilgili yazacak çok şey var böyle bir seferde anlatmak bir çok ayrıntıyı kaçırmaktan başka bir işe yaramaz. Mesela 2014 pileli etek modelleri ile ilgili anlatacak çok şey var. Pileli etek demek böyle yalpaze tarzında zig zag şekşinde açılan eteklere deniyor. Bilmeyenler bir yerlere not alsın. Eskide işte ve ofiste çok giyilen bir kıyafet olan pileli etek modelleri, günümüzde, dar kesim etekler, kalem etek modellerine göre daha az tercih edilir oldu. Bu sene defileleri incelediğim kadarı ile bir çok marka pileli eteklere hak ettiği değeri göstermiş ve takrardan mağazalarda onlarca pileli etek görmek mümkün olacak. 2014 pileli etek modelleri, gene olarak pastel tonlarda, iş için oldukça uygun etekler. Kısa pileli etek modelleri gömlek altına ve yarım çizme ile muhtşeem uyumlu görünüyor.

Uzun pileli etekler ise, daha yumuşak kumaştan, özellikle yaz ayrı için birebir. 2014 yazında mutlaka dolabınızda pileli etekleriniz bulunsun. Gözüme çarpan bir kaç markayı inceleyebilirsiniz. Mesela mango ve zara'nın pileli etek modelleri oldukça modern. Yazdıklarım bitti. 2014 pileli eteklerin yılı.. hoşçakalınç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder