21 Aralık 2013 Cumartesi

2014 Abiye Elbise Modası

Merhaba, bugün sizlere bu senenin yani 2014 yılının abiyem odasından bahsetmek istiyorum. Bu sene bir çok marka 2014 abiye modeli koleksiyonları tanıttı. Bu sene birçok yeni tarzda hayatımıza girmeye başladı diyebilirim. İlk olarak sizlere bu tarzlar içinden kabarık abiyem modellerinden bahsetmek istiyorum.


2014 kabarık abiyem modellerini balo ve gala gibi ortamlarda giymek bence daha uygun, nedenine gelince, sadece katılım amaçlı davetlerde, şık olmak  o ortama gösterdiğiniz saygınında bir belirtisi, bu yüzden ünlüler davetlere en şık halleriyle katılırlar. Mesela düğün gibi davetlerde ise, sade abiye modelleri ve kısa abiye modelleri çok daha mantıklı bir tercih olacaktır.  Bu sene  koton ve afrodit markalarının kısa abiye modellerini kesinlikle inceleyin derim. Özellikle desenli bir kaç modele hayran kalacaksınız. Yerli markaların dışında ülkemizde bu sene çok farklı bir markada satış yapmaya başlayacak. Rare London artık ülkemize o muhteşem abiyelerini taşıma kararı aldı. Dar kesim, parlak abiyeler, kesinlikle muhteşem. Zaten bu markayı genelde ünlüler tercih etmekte. Diğer markalar ise pronovias, genel olarak mavi yeşil abiye modelleri ve uzun abiyeyeler ise sezona merhaba dediler.

2014 abiyem odelleri ile ilgili benim yazacaklarım şimdilik bunlar ilerleyen günlerde farklı konular ile takrardan karşınızda olacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder